Catalan Water Partnership | Realització de tres sessions per presentar l’estudi “Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia” a Barcelona, Girona i Vic.
18905
post-template-default,single,single-post,postid-18905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Realització de tres sessions per presentar l’estudi “Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia” a Barcelona, Girona i Vic.

Realització de tres sessions per presentar l’estudi “Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia” a Barcelona, Girona i Vic.

El CWP ha participat en l’estudi  promogut per la  Direcció General d’Indústria de la Generalitat i les Cambres de Comerç sobre l’eficiència energètica en la producció de fred industrial i a gestió de l’aigua en el sector carni. Concretament, el CWP ha estat l’encarregat realitzar la part de l’estudi centrada en determinar la situació, reptes, tendències i bones pràctiques de la gestió integral de l’aigua en la indústria càrnia a Catalunya, a partir de la realització de 7 visites a indústries càrnies de Catalunya i la posada en comú del coneixement i les experiències de gairebé una vintena d’entitats associades al CWP.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats de l’estudi a les entitats del sectors carni i de l’aigua, s’han organitzat un total de tres jornades distribuïdes pel territori: Vic, Girona i Barcelona. En aquestes jornades s’han presentat les millores, tendències i futurs reptes detectats al llarg d’aquest estudi.Imatge sessió Girona- Imatges de la sessió Barcelona amb la participació de dues empreses del CWP: LAVOLA I CREATECH360 i Imatge de la sessió a Vic 

Notícia publicada al Diari de Girona.

No Comments

Post A Comment