Catalan Water Partnership | Programa de la III Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Parternship.
17471
post-template-default,single,single-post,postid-17471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Programa de la III Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Parternship.

Programa de la III Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Parternship.

Ja està disponible el programa de la III Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Parternship.

Link per veure el programa de la Jornada:

CAT-Programa III Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació-Catalan Water Partnership-24 Novembre 2015

El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la 3a Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Partnership. És una jornada oberta a tota el sector de l’aigua per promoure la reflexió estratègica, a la qual us convidem a participar i fer-ne difusió activa entre els vostres contactes. L’any passat ens van acompanyar més de 100  persones.

Aquest any, la jornada comptarà amb la presència de

  • El conegut professor d’economia J.M. Gay de Liébana per parlar de la situació econòmica actual a Espanya i Catalunya: “Analitzant l’economia espanyola i catalana: On estem? Com estem? A on anem?”

 

  • Els principals experts en gestió de la innovació a Catalunya provinents de les escoles de negocis IESE i EADA per poder enfocar un procés complex i estratègic per qualsevol companyia: Joaquim Vilà d’IESE i responsable de diversos programes enfocats d’innovació, Franc Ponti d’EADA autor de nombrosos llibres de creativitat o Enric Barba autor del llibre “Innovación: 100 consejos para inspirarla y gestionarla”.

 

  • Una taula rodona sobre internacionalització per parlar de les lliçons apreses en el repte d’accedir als mercats exteriors  amb el catedràtic Joan Tugores de la Universitat de Barcelona i experts en la internacionalització d’ACCIO i el sector empresarial.

 

  • Els millors experts del sector de l’aigua a Europa per parlar de les tendències dels propers any amb la WssT (Plataforma tecnològica europea de l’aigua), l’EWP (European Water Partnership), Acqueau de la UE i PricewaterhouseCoopers que van realitzar un estudi l’any passat sobre els reptes i oportunitats del sector de l’aigua, entre d’altres.

 

  • Els darrers projectes d’R+D de l’oferta científica i tecnològica del Catalan Water Partnership, amb especial rellevància del projecte DESSIN liderat per CETAQUA.

 

Esperem que el programa sigui del vostre interès.

Ja estan obertes les inscripcions contactant info@cwp.cat o trucant al 972 183 338. Recordar que l’aforament de la Jornada és limitat.

Els socis del CWP podeu assistir dues persones pel preu d’una que dóna dret a l’accés a la Jornada i el dinar-networking.

Us hi esperem a tots!

No Comments

Post A Comment