Catalan Water Partnership | Presentació de l’Estudi Empresa ACCIÓ amb un cas d’èxit del Catalan Water Partnership
26500
post-template-default,single,single-post,postid-26500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Presentació de l’Estudi Empresa ACCIÓ amb un cas d’èxit del Catalan Water Partnership

Presentació de l’Estudi Empresa ACCIÓ amb un cas d’èxit del Catalan Water Partnership

El passat 17 de novembre la Fundació per la Indústria i la Direcció General d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball van organitzar la presentació de l’estudi: La transició cap a la competitivitat sostenible: l’impuls del valor compartit a Catalunya. Col·lecció Papers de l’Observatori de la Indústria, 18. En aquest estudi s’inclou com a cas d’èxit com el Catalan Water Partnership conjuntament amb INNOVACC, el clúster de la carn de porc de Catalunya van dur a terme actuacions per millorar l’impacte en el consum d’aigua, els costos associats i la garantia de la Qualitat de l’aigua, així com els Estudis duts a terme sobre el sector i sobre diverses empreses de la carn, i com diversos socis del CWP disposaven de tecnologies per ajudar a reduir l’impacte ambiental.

 

Aquest tipus de projecte encaixa perfectamente i s’ha considerat com un model en la idea de valor compartit, en la qual se centra aquest treball, és a dir, entendre la competitivitat empresarial com un concepte coherent amb accions que impulsen proactivament la transició cap a la sostenibilitat. L’estudi analitza com el valor compartit a les empreses pot contribuir a que transitin cap a formes de competitivitat més sostenibles i exposa casos pràctics empresarials i de clústers i els autors són: Alberto Pezzi, Edurne Magro, Henar Alcalde, Laia Castany, Marta Marsé i James Wilson.

 

Miquel Ribé, President de la Fundació per la Indústria, va donar la benvinguda als participants i seguidament Natàlia Mas, Directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya, va fer una contextualització de l’estudi. A continuació es va fer la presentació de l’estudi a càrrec d’Edurne Magro, Investigadora Sènior, Orkestra – Instituto Vasco de Competitividad i Alberto Pezzi, Sènior Manager d’Estratègia Competitiva a la Direcció General d’Indústria.

 

Per acabar es va dur a terme un debat amb protagonistes de casos empresarials i de clústers, amb la participación de Marta Marsé Vidri, Cap d’Anàlisi Estratègica Direcció General d’Indústria, Anna Badia Planas, Responsable d’impacte social i mediambiental d’Ecoveritas, i Xavier Amores, Director del Catalan Water Partnership.

DESCARREGA L’ESTUDI EN PDF

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.