Catalan Water Partnership | Participació a Expo Agua Perú 2018
20845
post-template-default,single,single-post,postid-20845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Participació a Expo Agua Perú 2018

Participació a Expo Agua Perú 2018

Els passats dies 17-19 d’octubre es va celebrar a Lima principal fira tecnològica de l’aigua a Perú, EXPOAGUA PERÚ 2018, la qual va comptar amb la participació d’entitats associades al CWP interessades en aquest mercat.

Concretament, en el marc del projecte “Plataforma d’Internacionalització” finançat per la convocatòria IRCR-17 d’ACCIO, es va organitzar un estand conjunt liderat per MATHOLDING-HIDROGLOBAL i amb la participació de KEIKEN engineering i el propi CWP. Totes les entitats participants van tenir l’oportuntiat de presentar les seves darreres innovacions i productes en les sales de conferències de la fira, així com reunir-se amb els principals agents del sector al país.

La fira també va comptar amb la participació de les entitats associades al CWP: DAM Aguas, Aqualia, Suez i Amphos21, les quals també van tenir oportunitat de realitzar ponències en el marc de la fira.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.