Catalan Water Partnership | MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I DE L’ÚS DE L’AIGUA DE LA INDÚSTRIA CÀRNIA
18751
post-template-default,single,single-post,postid-18751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I DE L’ÚS DE L’AIGUA DE LA INDÚSTRIA CÀRNIA

MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I DE L’ÚS DE L’AIGUA DE LA INDÚSTRIA CÀRNIA

El sector carni a Catalunya és un sector tractor tant a nivell territorial, econòmic com social.

La Direcció General d’Indústria de la Generalitat i les Cambres de Comerç han col·laborat en la realització d’un estudi sobre l’eficiència energètica en la producció de fred industrial i a gestió de l’aigua en el sector carni realitzat a 13 empreses del sector carni.

En aquesta jornada es presenten les millores, tendències i futurs reptes detectats al llarg d’aquest estudi.

Fes networking i informa’t de les possibles millores a implementar.

27 GENER (Barcelona), 30 GENER (Olot) i 15 FEBRER (Vic).

Inscripcions obertes per Barcelona i Olot.

Programa Barcelona:

9.30Recepció i acreditació dels assistents
9.45Presentació de la Jornada
10.00Presentació de l’estudi : Eficiència energètica de la producció de fred industrial i consum d’aigua en el sector carni
Sr. Jordi Coll,  Energy ToolsSr. Xavier Amores, Catalan Water Partnership
10.30Taula rodona amb empreses del sector carni participants a l’estudi
11.15Torn de preguntes
11.30Networking coffee

Programa Olot:

9.15Recepció i acreditació dels assistents
9.30Benvinguda i Presentació
Sr. Domènec Espadalé President de la Cambra Comerç de Girona
Sra. Belén Tascón Àrea de desenvolupament empresarial de la Direcció General d’Indústria
9.45Presentació de l’estudi : Eficiència energètica de la producció de fred industrial i consum d’aigua en el sector carni
Consultora especialista energètica: Energy Tools
Clúster Català de l’Aigua: Catalan Water Partnership
10.15Taula rodona: Reducció consum energètic i d’aigua per introducció de millores en la
producció de fred industrial i en reutilització d’aigua
Marc Dalmau FRIGORÍFICS DALMAU
Jana Vila VILA – ROVIRA
Jordi Coll AVÍCOLA MARIA
Pilar Puig OLOT MEATS
Alba Sala MAS MARCÈ
Modera: Eudald Casas INNOVACC Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí
11.20Torn de preguntes
11.30Networking coffee
No Comments

Post A Comment