
25 Jan MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I DE L’ÚS DE L’AIGUA DE LA INDÚSTRIA CÀRNIA
El sector carni a Catalunya és un sector tractor tant a nivell territorial, econòmic com social.
La Direcció General d’Indústria de la Generalitat i les Cambres de Comerç han col·laborat en la realització d’un estudi sobre l’eficiència energètica en la producció de fred industrial i a gestió de l’aigua en el sector carni realitzat a 13 empreses del sector carni.
En aquesta jornada es presenten les millores, tendències i futurs reptes detectats al llarg d’aquest estudi.
Fes networking i informa’t de les possibles millores a implementar.
27 GENER (Barcelona), 30 GENER (Olot) i 15 FEBRER (Vic).
Inscripcions obertes per Barcelona i Olot.
Programa Barcelona:
9.30 | Recepció i acreditació dels assistents |
9.45 | Presentació de la Jornada |
10.00 | Presentació de l’estudi : Eficiència energètica de la producció de fred industrial i consum d’aigua en el sector carni Sr. Jordi Coll, Energy ToolsSr. Xavier Amores, Catalan Water Partnership |
10.30 | Taula rodona amb empreses del sector carni participants a l’estudi |
11.15 | Torn de preguntes |
11.30 | Networking coffee |
Programa Olot:
9.15 | Recepció i acreditació dels assistents |
9.30 | Benvinguda i Presentació Sr. Domènec Espadalé President de la Cambra Comerç de Girona Sra. Belén Tascón Àrea de desenvolupament empresarial de la Direcció General d’Indústria |
9.45 | Presentació de l’estudi : Eficiència energètica de la producció de fred industrial i consum d’aigua en el sector carni Consultora especialista energètica: Energy Tools Clúster Català de l’Aigua: Catalan Water Partnership |
10.15 | Taula rodona: Reducció consum energètic i d’aigua per introducció de millores en la producció de fred industrial i en reutilització d’aiguaMarc Dalmau FRIGORÍFICS DALMAU Jana Vila VILA – ROVIRA Jordi Coll AVÍCOLA MARIA Pilar Puig OLOT MEATS Alba Sala MAS MARCÈ Modera: Eudald Casas INNOVACC Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí |
11.20 | Torn de preguntes |
11.30 | Networking coffee |
No Comments