
20 Jun Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari
El proper dia 14 de juliol a les 10:30 es celebrarà a ACCIO (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona) la Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari.
La jornada s’organitza des del CWP en col·laboració amb els clústers alimentaris de Catalunya (INNOVI, INNOVACC, AINS, Gourmet i FoodService) i té com a objectiu principal explicar mitjançant casos d’èxit en empreses del sector agroalimentari aquelles noves tecnologies, tendències i bones pràctiques que estan aplicant empreses líders del sector agroalimentari per optimitzar la gestió del cicle de l’aigua. Des del regadiu, a l’abastament i garantia de qualitat de l’aigua d’entrada, a l’estalvi i l’eficiència en el procés, a la reducció del consum energètic relacionat amb la gestió de l’aigua, la depuració o la responsabilitat social i les noves eines com la petjada hídrica, tot d’exemples que podrien ser extrapolables a altres instal·lacions ajudant a millorar la gestió de l’aigua en el sector agroalimentari.
Consulti el programa: Programa_ Jornada_sector_Agroalimentari
La jornada comptarà amb la participació de la Conselleria d’Agricultura, així com de responsables d’empreses agroalimentàries i d’experts en el sector de l’aigua.
Inscripcions en aquest enllaç.
Més informació: comunicacio@cwp.cat
No Comments