Catalan Water Partnership | SENTINEL European Networking Event a Barcelona
20853
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20853,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

SENTINEL European Networking Event a Barcelona

Category
Project, Projects Business Development
About This Project

El 25 de’octubre es va celebrar l’esdeveniment SENTINEL European Networking dins de l’exposició INTERIHOTEL BARCELONA 2018.

L’esdeveniment va ser organitzat per CENFIM, i tots els socis del projecte van estar-hi presents: OOE Energiesparverband, Fondazione Torino Wireless i CWP. A més a més, van participar-hi dos potencials clústers socis de SENTINEL: CAP Construction, de Wallonia (Bèlgica) centrada en construcció sostenible, i Cluster Lumière, d’Auvergne-Rhône-Alpes (França).

El director de Clúster del CENFIM, el Sr. Joaquim Solana, va obrir l’acte, i el Sr. Joan Martí, director de dinamització de clústers d’ACCIO, va fer una introducció a l’ecosistema de clústers catalans. A continuació, el Sr. Toni Zaragoza, el director de projectes CENFIM va fer una descripció general del projecte, una descripció dels paquets de treball i va finalitzar amb els resultats i els resultats esperats.

Tots els participants del clústers van presentar les seves organitzacions i  casos d’estudi sobre solucions d’hospitalitat innovadores realitzades per les seves pimes.  A continuació, una sessió de networking al Meeting Point Design va tancar el matí.

 

A la tarda va tenir lloc la conferència “Outsmarting the trends: Creating intemporal hotels interiors” presentat per Lori Pinkerton-Rolet, director de l’àrea de Park Grove Design at Knowledge INTERIHOTEL. Després de la conferència, la delegació Sentinel va visitar diversos estands de membres de CENFIM, descobrint interessants estudis de cas sobre connectivitat, domòtica / automatització d’edificis, il·luminació (SIMON), tancaments de dutxa (DUSCHOLUX), solucions de revestiment de sòls i parets (Floover), mobles i tapissos (Beltá & Frajumar).

Font d’informació: Projecte SENTINEL