Catalan Water Partnership | Reuse of water, Recovery of valuables and Resource efficiency in urban wastewater treatment (R3Water)
17467
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Reuse of water, Recovery of valuables and Resource efficiency in urban wastewater treatment (R3Water)

Category
R+D and innovation
About This Project

El projecte R3WATER (Reuse of water, Recovery of valuables and Resource efficiency in urban wastewater treatment) és un projecte subvencionat per la Comissió Europea dins de la convocatòria FP7-ENV-2013-WATER-INNO&DEMO i iniciat el passat Gener del 2014.

L’objectiu d’aquest estudi es centra en demostrar solucions que incrementin l’eficiència dels recursos, permetin la reutilització de les aigües residuals tractades i facilitin la recuperació, per exemple, de nutrients.
En el marc d’aquesta iniciativa, el projecte desenvoluparà tecnologies innovadores que facilitin la transició de les plantes de tractament d’aigües residuals a una unitat de producció de diversos recursos amb valor afegit. Aquestes demostracions es duran a terme entre Bèlgica, Suècia i Espanya.
El projecte, coordinat per IVL Swedish Envionmental Research Insititut, compta amb 12 socis de 7 països europeus diferents, entre els quals es troben dos socis del CWP: l’ICRA i ADASA, i compta d’un pressupost de 7,8 M€.