Catalan Water Partnership | Reunió de seguiment del WATERTUR
20980
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20980,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Reunió de seguiment del WATERTUR

Category
Project, R+D and innovation
About This Project

La reunió de seguiment del projecte WATERTUR va tenir lloc el passat dilluns 26 de novembre a les oficines de LAVOLA a Barcelona. Durant la sessió, en la qual hi van participar tant representants de les diferents entitats que treballen en el projecte com tècnics d’ACCIÓ, es va fer un anàlisi de l’estat actual del projecte i es van posar en comú els objectius futurs.

El projecte WATERTUR  emmarcat dins la comunitat RIS3CAT aigua, està cofinançat per ACCIÓ i el fons FEDER i té com a objectiu la reducció de l’ús de l’aigua en instal·lacions hoteleres per mitjà de la implementació de tecnologies innovadores i sistemes de gestió intel·ligent del cicle de l’aigua. El projecte està coordinat pel Catalan Water Partnership i promou la col·laboració de diferents tipus d’entitats com grans empreses (ACSA-SORIGUÉ i Fluidra), spin-offs (AERIS Tecnologías Ambientales), centres de recerca (LEITAT), agències de sostenibilitat (LAVOLA) i cadenes hoteleres (SERHS hotels).

Durant aquesta darrera reunió es van concretar les línies de treball relacionades amb el mapeig de tecnologies del sector hoteler, la implementació de tecnologies de monitoreig, l’estudi de la càrrega de contaminants de les aigües grises o negres, i la posada en marxa de bioreactors anaeròbics de membrana i murs verticals amb electrowetlands. Totes aquestes iniciatives serviran per tal de dotar de més intel·ligència i fer més sostenibles i competitives les instal·lacions hoteleres de Catalunya.