Catalan Water Partnership | Projecte pilot per a l’impuls de noves estratègies de Màrqueting digital B2B en empreses del sector de l’aigua en un entorn COVID-19 (2020-2021)
27477
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-27477,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Projecte pilot per a l’impuls de noves estratègies de Màrqueting digital B2B en empreses del sector de l’aigua en un entorn COVID-19 (2020-2021)

Category
R+D and innovation
About This Project

La finalitat del present projecte ha estat impulsar la digitalització de les estratègies de màrqueting del sector de l’aigua i les relacions entre empreses B2B en un entorn digital. En primer lloc, s’ha ajudat a les empreses participants, totes elles pimes, i, a la vegada, actuat com a pilot que sensibilitza i ajuda al sector a enfocar-se a aquest canvi, que és més present que mai per la situació derivada de la Covid-19. El projecte s’inicia amb unes fases comunes del procés estratègic que són: anàlisi de la marca, anàlisi de la competència, enquestes als clients i entrevistes amb l’equip comercial i definició dels buyer persona. A continuació cada empresa ha escollit l’estratègia de màrqueting digital que més encaixava per la seva situació actual i preferències. Bluengin, Bluephage i ABM han escollit una estratègia SEO, BEHQ i Eco-Sistems han escollit una estratègia de continguts. Arpol i Spin han escollit una estratègia de leads i email marketing. I Unex i Amphos 21 han escollit una estratègia de publicitat digital.

Convocatòria: Iniciatives de Reforç a la Competitivitat (IRC) 2020 – ACCIÓ

Participants: CWP, ABM, Amphos 21, Arpol, BEHQ, Bluengin, Bluephage, Ecosistems, Spin i Unex.