Catalan Water Partnership | PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI EN EL SECTOR TURÍSTIC.
17459
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI EN EL SECTOR TURÍSTIC.

Category
Projects Business Development
About This Project

El CWP té un grup de treball estable per promoure nous projectes de caràcter cooperatiu i de desenvolupament de negoci pels socis del CWP en el sector turístic. En aquest sentit els socis del CWP estan treballant en aquests moments en projectes d’R+D, com el DEM EAU MED, un projecte WATER INNO&DEMO de més de 5,8M€ per provar tecnologies innovadores en un hotel a Lloret de Mar, s’ha aprovat un projecte d’R+D pel MINISTERI perquè diversos socis del CWP cooperin en un nou sistema de depuració i wetland vertical aplicable al sector turístic, han presentat recentment un LIFE+ aplicat al sector turístic i estan treballant conjuntament amb agents representatius del sector turístic de la Costa Brava per millorar la seva competitivitat, mitjançant polítiques d’estalvi i eficiència hídrica i com aquesta pot ser una manera per atraure nous públics més conscienciats entorn la sostenibilitat.

Recentment van co-organitzar una jornada a Palamós sobre Reptes del sector turístic en el tractament d’aigua o una Jornada amb el sector turístic de Balears a Mallorca amb la participació de diversos socis del CWP. El CWP està participant activament en iniciatives com la Comunitat de Turisme en el marc del RIS3CAT.

En aquests moments el CWP té més de cinc iniciatives en curs entre diversos socis per impulsar nous projectes i iniciatives amb el sector turístic.

Notícia de premsa
Notícia de premsa_Punt_Avui