Catalan Water Partnership | PROJECTE DE COOPERACIÓ AMB INNOVI
17457
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17457,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

PROJECTE DE COOPERACIÓ AMB INNOVI

Category
Projects Business Development
About This Project

El clúster INNOVI (sector del vi a Catalunya) i el CWP han dut a terme un projecte de cooperació per iniciar un primer diagnòstic pilot a una empresa representativa del sector vitivinícola, concretament JUVE Y CAMPS. El projecte ha implicat la realització un diagnòstic complert a la planta, als processos i les instal·lacions de JUVE i CAMPS per tal de detectar possibles solucions avançades per garantir una major eficiència en el consum d’aigua, la reducció de costos o la identificació de possibles projectes d’R+D. D’aquest diagnòstic ja han sorgit solucions avançades de cooperació entre l’empresa del clúster INNOVI i empreses del CWP, així com l’aprovació d’un estudi previ d’R+D finançat pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya amb el suport del CWP i del CTM.

D’aquest projecte hi ha la voluntat de seguir treballant conjuntament entre els dos clústers, amb la voluntat de:

  • Reduir del consum d’aigua
  • Disminuir del cost de tractament de l’aigua
  • Garantir la qualitat de l’aigua

Cal destacar que el projecte ha tingut un plantejament holístic a totes les problemàtiques i oportunitats entre el sector de l’aigua i del vi:

INNOVI