
26 Oct Gestió Integral de l’Aigua en el Sector Vitivinícola: Reptes i Oportunitats.
El passat 24 d’octubre va celebrar-se a Vilafranca del Penedès la sessió interclúster “Gestió Integral de l’Aigua en el Sector Vitivinícola: Reptes i Oportunitats” amb més d’una vuitantena d’inscrits del sector vitivinícola i del sector de l’aigua.
L’acte, organitzat pel CWP i INNOVI, tenia com a objectiu posar en comú els reptes clau vinculats a la gestió de l’aigua en el sector vitivinícola i identificar les prioritats dels cellers respecte al vector aigua. Així mateix, per tal de donar a conèixer les principals experiències i àrees de treball entorn a aquesta temàtica es van realitzar tres grans blocs de presentacions vinculats a:
1. Abastament i Reg amb la participació d’ADASA, GEOSERVEI, IRTA, REGABER
2. Tractament d’aigües residuals a càrrec de ACO, CREATECH360, LABORATORI Dr. Borrell, LaGota i REMOSA.
3. Projectes Innovació on es van presentar els projectes: LIFE ECORWASTE (UPC, Typsa, INNOVI,), POLIFAVI (EURECAT CTM, CWP) i Petjada hídrica (LAVOLA , INNOVI i CWP).
Aquesta sessió s’emmarca en la col·laboració interclúster entre el CWP i INNOVI que té prevista l’organització de grups de treball al llarg del proper any i la realització de diagnòstics gratuïts de la gestió integral de l’aigua a les entitats del sector vitivinícola per tal de facilitar solucions a les principals problemàtiques i reptes de les empreses d’INNOVI, com impulsar projectes cooperatius d’R+D i d’innovació entre ambdues organitzacions.
No Comments