Catalan Water Partnership | Focus group at VILAR RURAL of SANT HILARI in the framework of the WATERTUR project
21207
post-template-default,single,single-post,postid-21207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Focus group at VILAR RURAL of SANT HILARI in the framework of the WATERTUR project

Focus group at VILAR RURAL of SANT HILARI in the framework of the WATERTUR project

El passat 21 de gener, el CWP va organitzar una jornada de treball al Vilar Rural de Sant Hilari, propietat del grup hoteler SERHS. La trobada s’emmarca dins l’agenda d’activitats del projecte WATERTUR. Aquest projecte té com a objectiu la implementació de tecnologies innovadores per el tractament d’aigua, la monitorització del cicle i el càlcul de la petjada hídrica i de carboni en temps real en instal·lacions hoteleres. WATERTUR és un dels sis projectes englobats dins la comunitat RIS3CAT aigua, està finançat per ACCIÓ i el fons europeu FEDER i coordinat pel Catalan Water Partnership.

La trobada va posar en contacte responsables de cadascuna de les diferents àrees de treball del grup SERHS (direcció, recursos humans, servei extern, manteniment, operacions, marketing i TIC), amb representants de la resta d’empreses del consorci: Fluidra, Lavola, Aeris Tecnologias Ambientales, Leitat i Sorigué.

Els objectius del grup de treball van ser generar debat entre les diferents assistents pertanyents a les diverses àrees del hotel, i els socis del projecte, per tal d’obtenir informació sobre el funcionament, expectatives, punts clau i reptes de futur pel que fa a la gestió del cicle de l’aigua al grup SERHS.

La jornada es va concloure de manera molt satisfactòria. La informació obtinguda arrel de la mateixa servirà en un futur per identificar punts clau que es poden fer servir com a indicadors en la gestió del cicle de l’aigua al propi Vilar Rural de Sant Hilari, i per extensió en el conjunt del sector hoteler. Durant el transcurs de la jornada, també es varen detectar possibles stakeholders externs potencialment interessats en col·laborar o aportar la seva contribució en futurs projectes que tal i com el WATERTUR, tinguin com a objectiu millorar l’eficiència de l’aigua al sector turístic.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.