Catalan Water Partnership | Èxit de participació a la fira iwater 2018
20905
post-template-default,single,single-post,postid-20905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Èxit de participació a la fira iwater 2018

Èxit de participació a la fira iwater 2018

Els passats 13, 14 i 15 de novembre va tenir lloc a Fira de Barcelona, la segona edició d’iwater 2018: saló internacional de referència del cicle integral de l’aigua.

Enguany 10 empreses han confiat en el CWP per compartir un estand conjunt: Amphos 21, Aplicat, Carburos Metálicos, Cim Aigua, Encofrados Alsina, Hidrotec, Krypton, Microcom, Netwater i Waterologies.

 

Durant el desenvolupament de la Fira, les empreses associades al CWP van tenir l’oportunitat de reunir-se individualment amb Water Alliance dels Països Baixos, i conèixer de primera mà una delegació composada per representants de l’Argentina, Perú, França i una delegació colombiana, així com trobades amb empreses del sector de l’aigua que van visitar l’estand.

Una de les visites de la delegació argentina a l’estand conjunt del CWP.

 

A l’iwater Theatre el CWP va realitzar una ponència sota el lema “Agua en el Mundo: una perspectiva sobre el futuro del sector”, on es van explicar els grans reptes que definiran les necessitats del sector de l’aigua: economia circular, transformació digital i capacitat de cooperar amb altres sectors. Al Tech Hub es va presentar el CWP com a eina per impulsar la innovació i la competitivitat en el sector de l’aigua.  I seguidament,  es va presentar el Sistema d’Ajuda a la Decisió per a la selecció de tecnologies pel tractament de nitrats. Entitats associades al clúster com Hydroo, Eurecat-CTM, BGEO Open Gis, Bluephage, S::can Iberia Sistemas de Medición, UAB, Hidrotec, Waterologies, Adiquímica, S.E. Carburos Metálicos, MatHolding (Dorot i Hidroglobal), UB, ICRA, Lequia UdG i BETA Technological Center (UVic-UCC), també van realitzar ponències al Tech Hub / Inno Hub (Consultar el programa)

Ponència sobre “Agua en el Mundo: una perspectiva sobre el futuro del sector” a l’iwater Theatre.

 

Jordi Cros, president del CWP i director d’innovació d’ADASA Sistemas, va entregar el premi d’iwater al millor projecte de recerca. El guanyador va ser SMART-PLANT, projecte on hi participen els socis del CWP: Centre Tecnològic Beta de la UVic-UCC i la UAB.

Jordi Cros, president del CWP i director d’innovació d’ADASA Sistemas, entregant el premi al millor projecte d’investigació.

 

Durant la visita institucional, l’estand del CWP va rebre Teresa Ribera,  Ministra per a la Transició Ecològica, juntament amb Marta Subirà, Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Núria Marín, Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat. Durant la visita, el CWP va tenir l’oportunitat d’explicar projectes d’R+D en economia circular en convocatòries com H2020 i aliances internacionals amb altres clústers d’Estats Units i Europa.

Visita institucional a l’estand del CWP.

 

L’esdeveniment va coincidir amb l’Smart City Expo World Congress, que conjuntament amb iwater, van reunir més de 25.000 visitants de 146 països.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.