Catalan Water Partnership | Successful internationalization platform of the CWP
21026
post-template-default,single,single-post,postid-21026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Successful internationalization platform of the CWP

Successful internationalization platform of the CWP

El passat 11 de desembre el CWP va celebrar a ACCIO (Barcelona) la sessió del projecte Plataforma d’Internacionalització en el marc de la Comissió d’Internacionalització de l’entitat.

 

El projecte finançat per ACCIO ha permès identificar oportunitats en quatre mercats objectius, així com participar en quatre fires internacionals del sector en els respectius països de forma agrupada, amb una participació grupal de més d’una quinzena d’associats. Els propis associats participants al projecte van presentar en primera persona les experiències a les fires internacionals, així com les oportunitats i informació rellevant per al sector generada en cada mercat.

 

Així mateix, es va celebrar la comissió d’internacionalització del CWP on es van presentar les activitats realitzades en els darrers anys, les activitats previstes per al 2019 i es va generar el debat per identificar les properes activitats i formats de col·laboració per impulsar la internacionalització de les entitats associades al CWP.

 

Concretament, en els darrers tres anys el CWP ha promogut i participat en missions comercials, missions tecnològiques, viatges de benchmarking, estands conjunts a fires internacionals a un gran nombre de països com Mèxic, Colòmbia, USA, Índia, Xile, Perú, entre d’altres, i ha signat acords de col·laboració amb alguns dels principals clústers del sector de l’aigua a nivell mundial per tal d’identificar oportunitats per a les entitats associades.

 

De cares al 2019 està confirmada la realització de missions en el marc de la celebració de les principals fires d’aigua a Colòmbia i USA, també es va prioritzar INDOWATER 2019, així com la realització d’estudis/missions a Sud Àfrica i d’altres països que estan pendents de confirmació.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.