Catalan Water Partnership | Es porta a terme un taller sobre innovació en tractaments d’aigua als sectors químic i turístic.
16935
post-template-default,single,single-post,postid-16935,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Es porta a terme un taller sobre innovació en tractaments d’aigua als sectors químic i turístic.

Es porta a terme un taller sobre innovació en tractaments d’aigua als sectors químic i turístic.

El dia 18 de Juny de 2015 el CliqIB, el clúster químic de les Illes Balears amb la col·laboració de la direcció general de Universitats i Recerca de les Illes Balears,  va organitzar un taller en el que es van tractar iniciatives de innovació i transferència del coneixement en el sector químic per al tractament d’aigua i les seves aplicacions al sector turístic. Entre els participants del CWP va haver-hi la Dr. Julia Garcia del LEITAT, el sr. Eduard Navarro, de Fluidra, la sra. Chang Wounjim de Matgas-Carburos Metalicos i el Sr. Xavier Amores, Clúster Manager del Catalan Water Partnership. Aquesta actuació es troba en el marc de les iniciatives que en els darrers mesos Balears i Catalunya promouen dins l’àmbit de l’Euroregió.

No Comments

Post A Comment