Catalan Water Partnership | El futur de l’aigua i la seva incidència en el sector cosmètic al 4th Beauty Innovation Day
20966
post-template-default,single,single-post,postid-20966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El futur de l’aigua i la seva incidència en el sector cosmètic al 4th Beauty Innovation Day

El futur de l’aigua i la seva incidència en el sector cosmètic al 4th Beauty Innovation Day

El Catalan Water Partnership ha participat en una ponència sobre el futur de l’aigua i la seva incidència en el sector cosmètic en el marc del 4th Beauty Innovation Day realitzat el 22 de novembre amb més de 150 assistents que representen tota la cadena de valor de la indústria cosmètica, per tal d’identificar potencials sinergies, projectes i oportunitats. L’acte ha estat organitzat per Beauty Cluster Barcelona.

El director del CWP, en Xavier Amores, va introduir tres grans factors a considerar: primer el canvi climàtic, l’estrès hídric i els efectes que tindrà a futur la disponibilitat de recurs; en segon lloc la necessària optimització, eficiència i oportunitats d’estalvi en les noves tecnologies davant també d’una major exigència; i finalment com un consumidor més conscienciat medi ambientalment és una oportunitat per ser una empresa diferenciada i que avalua l’impacte d’aigua dels seus productes al llarg de tot l’ús, explicant iniciatives en petjada hídrica d’altres sectors i d’empreses líders en cosmètica.

La sessió va permetre introduir casos d’èxit d’empreses com Suez, Lavola, Createch 360º, Emeco, Adasa, Laboratori Dr. Oliver Rodés, CTM-EURECAT entre d’altres.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.