Catalan Water Partnership | El CWP va celebrar la seva Assemblea General Ordinària de socis anual.
16832
post-template-default,single,single-post,postid-16832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP va celebrar la seva Assemblea General Ordinària de socis anual.

El CWP va celebrar la seva Assemblea General Ordinària de socis anual.

El dimarts 18 de març de 2014 es va celebrar a l’edifici Giroempren del parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona l’assemblea de socis anual amb la participació de més de 45 persones entre associats, convidats i administracions. A l’assemblea es va aprovar l’informe de gestió del 2013 i la nova junta directiva del CWP per unanimitat. També es van presentar els  10 nous socis del CWP (Aplicat, Parc de Recerca de la UAB, Hidrolem, Mettler-Toledo, Optima Renovables, Aeris, Campus e-MTA de la Universitat de Girona, Electro-Hidràulica Anoia, Micro4ener i Hidroquimia). Finalment, també es va aprovar la planificació d’activitats a desenvolupar durant el període 2014-2015 en els àmbits d’R+D+i i de desenvolupament de negoci.
L’assemblea va finalitzar amb la Conferència a càrrec del sr. Joan Elias, professor de l’escola de negocis EADA: “Empresa del s. XXI. Canvi de perspectiva”.

La nova junta directiva aprovada en l’assemblea és la següent:

NomCàrrec CWPEmpresa
Jaume CarolPresidentFluidra, S.A.
Robert MasVicepresidentABM, S.L
Jorge MolineroTresorerAmphos XXI Consulting,  S.L
Miquel RoviraSecretariCTM Fundació Privada
David SolerVocalPOLTANK, S.A.U
Joan RoigVocalLEITAT
Albert VilardagaVocalSanejament Intel·ligent, S.L.
Lluís CarbonellVocalLaboratori Oliver Rodés
Jordi CrosVocalADASA Sistemas, S.A.U
No Comments

Post A Comment