Catalan Water Partnership | El CWP participa en la trobada del projecte Inowasia
27201
post-template-default,single,single-post,postid-27201,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa en la trobada del projecte Inowasia

El CWP participa en la trobada del projecte Inowasia

El passat 3 de maig Clara Sierra, Project Manager del CWP va participar en la trobada amb algunes de les principals associacions i actors de l’aigua dels països Vietnam, Laos i Cambodja a Barcelona, en el marc del projecte de cooperació en aigua entre Europa i el Sud-est Asiàtic. L’acte va comptar amb la participació de stakeholders d’Àsia i de Bluephage, Eurecat, Leitat, ACCIÓ, Amphos 21, Lequia i l’ICRA.

INOWASIA és un projecte que pretén formar una nova generació de joves professionals de l’aigua del sud-est asiàtic amb una formació sòlida i multidisciplinària en la gestió sostenible de l’aigua, amb una visió global dels reptes actuals i futurs del sector, però amb un enfocament específic a les demandes locals i les habilitats socials requerides. per incorporar-se i liderar el mercat del sector de l’aigua.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.