Catalan Water Partnership | El CWP participa al Benchmarking Visits & Training del projecte The Next Society
20986
post-template-default,single,single-post,postid-20986,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa al Benchmarking Visits & Training del projecte The Next Society

El CWP participa al Benchmarking Visits & Training del projecte The Next Society

En el marc del projecte  The Next Society, ACCIO va organitzar una setmana de formació i visites a una delegació de representants de clústers i entitats de Turquia, Tunísia, Palestina, Marroc i Jordània, on el CWP va tenir l’oportunitat de participar.

 

Concretament, el dia 22 de novembre el CWP va participar conjuntament amb el clúster Solartys en una agenda de visites i reunions a entitats associades a ambdós clústers entorn al concepte d’economia circular. Per part del CWP es van presentar les bones pràctiques del clúster així com les oportunitats de col·laboració amb clústers d’altres sectors i països. La sessió es va realitzar a la seu de Barcelona de LAVOLA, entitat associada a ambdós clústers, qui també va poder presentar les seves experiències entorn als projectes d’economia circular. La jornada també va comptar amb una visita a les instal·lacions de l’EDAR del Baix Llobregat per conèixer les principals característiques dels sistemes de tractament d’aigües residuals urbanes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.