Catalan Water Partnership | El CWP participa a la fira Pollutec a Lió
26265
post-template-default,single,single-post,postid-26265,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa a la fira Pollutec a Lió

El CWP participa a la fira Pollutec a Lió

Els darrers 14 i 15 d’octubre el CWP va participar en la fira Pollutec a Lió amb un estand conjunt amb les empreses associades: AdiquímicaHydroo i Remosa amb el suport d’ACCIÓ. I es va visitar Ufbaf que comptava amb estand propi. Durant l’esdeveniment, la Mercè MartínInternational Cluster Manager del CWP, va participar en el Forum Afrique, on a més d’explicar breument la situació del sector aigua a Àfrica, va poder presentar el clúster, les seves eines d’internacionalització, i els projectes europeus enfocats a internacionalització com l’Aewen, el Welliance, l’Hydrousa i el Green Small Smart Cities (GSSC) que impliquen algun dels països de l’Àfrica. També va participar en una activitat de networking amb empreses franceses amb AquaValley i associats al clúster com Hydroo, Ufbaf o Adiquímica.

El saló de Pollutec es posiciona com l’esdeveniment de referència per als professionals del medi ambient. També és un aparador de solucions mediambientals per a la indústria, les ciutats i les regions, i un trampolí per a les innovacions del mercat i el desenvolupament internacional.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.