Catalan Water Partnership | El CWP participa a la fira Aquatech d’Amsterdam
26391
post-template-default,single,single-post,postid-26391,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa a la fira Aquatech d’Amsterdam

El CWP participa a la fira Aquatech d’Amsterdam

Aquatech Amsterdam és la principal fira mundial d’aigua de processos, potabilitat i aigües residuals. Una excel·lent oportunitat per connectar amb professionals de l’aigua de tot el món.

Els darrers 2 i 3 de novembre el CWP va visitar la fira Aquatech a Amsterdam. Durant l’esdeveniment l’Eric Santos, Project Manager del CWP va assistir a la jornada de networking organitzada per la Water Alliance d’Holanda en la qual la Núria Adroer, d’Adiquímica va participar en una taula rodona sobre reutilització en indústria làctia, per discutir amb altres empreses europees sobre possibles maneres de reduir i reutilitzar l’aigua en una industria làctia amb presència a tot el món.

Durant la fira es van visitar els diferents socis amb estand propi: ITC, Sigma, Hydroo, Adiquímica i Chemipol. També, el día 2 de novembre l’Edxon Licon, Investigador d’Eurecat, va participar al Desalination Hub de la fira presentant el projecte Sea4value en el qual hi participa el CWP.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.