Catalan Water Partnership | El CWP a la Jornada “El plan de recuperación y las pymes: los clústers como programa de apoyo al sector empresarial”
27382
post-template-default,single,single-post,postid-27382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP a la Jornada “El plan de recuperación y las pymes: los clústers como programa de apoyo al sector empresarial”

El CWP a la Jornada “El plan de recuperación y las pymes: los clústers como programa de apoyo al sector empresarial”

El passat dilluns 30 de maig es va realitzar la jornada “El plan de recuperación y las pymes: los clústers como programa de apoyo al sector empresarial” organitzada per la Dirección General de Indústria y PYME a Barcelona. L’acte es va inaugurar amb els parlaments de Nuria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona, Jaume Coll Boni, Primer Tinent d’Alcalde de Barceona i María Reyes Maroto, Minista d’Indústrica, Comerç i Turisme. Cal destacar la presència del director del CWP, Xavier Amores, en la taula rodona que es va dur a terme sota el nom de “Cuatro casos de éxito de agrupaciones empresariales innocadoras/clúster” on va exposar la trajectòria d’èxit de l’entitat. La taula rodona va ser moderada per Raül Blanco i hi van participar també Eugenia Sillero, secretària general del clúster Gasnam, Alba García, gerent del clúster i+Porc i Tomás Iriondo, director general del clúster GAIA. Al llarg de l’acte es va fer ressó de la importància que tenen els clústers en el desenvolupament de l’economia en la petita i mitjana empresa, sobretot en contextos de crisi. Es va tenir present en tot moment temes com ara el canvi climàtic, la transició ecològica i energètica, l’economia circular, la digitalització i la importància d’invertir en R+D.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.