Catalan Water Partnership | Auditories Hídriques i indicadors clau per al Rendiment en Serveis Municipals d’Aigües
25519
post-template-default,single,single-post,postid-25519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Auditories Hídriques i indicadors clau per al Rendiment en Serveis Municipals d’Aigües

Auditories Hídriques i indicadors clau per al Rendiment en Serveis Municipals d’Aigües

El darrer 29 de juny el CWP va organitzar un webinar sobre Auditories Hídriques i indicadors clau per al Rendiment en Serveis Municipals d’Aigües. Que va aglutinar experts de les diferents àrees que s’engloben o es relacionen amb aquesta temàtica.

El Director de l’Àrea d’Abastament d’Aigua de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), en Jordi Molist, va obrir la jornada amb una presentació sobre el marc normatiu i la guia de planificació de criteris per a auditories de l’entitat. Seguidament, l’Enrique Cabrera, Catedràtic de la UPV i Vicepresident de la IWA, va presentar 9 aspectes clau en l’ús dels indicadors pel bon rendiment dels serveis urbans d’aigua. La segona part de l’acte va córrer a càrrec d’en Robert Rosell, Cap Contractes de Girona Centre d’Aqualia, que va presentar el punt de vista des d’una vessant empresarial i les eines i plataformes per a millorar la gestió de xarxes. La Teresa Peñalba, Cap Desenvolupament Infraestructures, Consorci d’Aigües de Gipuzkoa, va tancar la jornada compartint l’experiència i cas d’èxit de la gestió d’aigua en baixa de 58 dels municipis que gestiona l’entitat. L’acte va concloure amb una taula rodona entre els assistents i va comptar amb més de 50 assistents.

Vídeo del webinar.

Amb el suport de:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.