Catalan Water Partnership | 29/30 OCTOBER – A Mediterranean Water And Journalism forum for sustainable development
20661
post-template-default,single,single-post,postid-20661,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

29/30 OCTOBER – A Mediterranean Water And Journalism forum for sustainable development

29/30 OCTOBER – A Mediterranean Water And Journalism forum for sustainable development

Organitzat per REVOLVE amb el suport de la Generalitat de Catalunya, A Mediterranean Water And Jorunalism (AMWAJ) tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre al Palau Reial de Pedralbes,  com a seu de la Unió pel Mediterrani (UpM). Una cimera internacional de dos dies en què participen mitjans, empresaris, investigadors i legisladors per debatre qüestions d’aigua i energia per avançar en l’Agenda 2030 cap a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides amb un enfocament en les regions del Mediterrani i MENA.

Joves professionals i experts de més de 20 països analitzaran el paper de la comunicació per informar millor a la societat i al govern sobre la protecció dels recursos naturals. AMWAJ se centrarà en compartir les millors pràctiques i trobar solucions efectives per construir societats per a un futur sostenible a les regions Euro-mediterrània i MENA.

Veure el vídeo promocional: enllaç

Consultar el programa del Fòrum

Podeu trobar més informació a www.amwajforum.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.