Catalan Water Partnership | AFRICAGUA 2017. 6 i 7 de novembre – Fuerteventura
19501
post-template-default,single,single-post,postid-19501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

AFRICAGUA 2017. 6 i 7 de novembre – Fuerteventura

AFRICAGUA 2017. 6 i 7 de novembre – Fuerteventura

La 5ª edició d’AFRICAGUA tindrà lloc els propers 6 i 7 de novembre a Fuerteventura. AFRICAGUA 2017 serà punt de trobada per a empreses d’Àfrica, Europa i Amèrica, i per a institucions i responsables polítics del sector.

No es perdin l’oportunitat de participar a AFRICAGUA 2017 i mantenir reunions amb la resta de participants a través de la seva plataforma de b2b, que permetrà de forma prèvia a l’esdeveniment i en línia preparar el seu programa de reunions durant els dies 6 i 7 de novembre. AFRICAGUA 2017 comptarà amb conferències i seminaris on temes com l’electrificació rural i fora de la xarxa o la inversió privada o pública-privada en el sector seran tractats, així com les activitats i plans de països africans en matèria d’aigua i energia. Aquí podran seguir els avenços en el programa de conferències de AFRICAGUA 2017.

Entre altres, es comptarà amb la participació de la PPDU – Unidad para la Preparación y el Desarrollo de Proyectos de Infraestructuras de la CEDEAO (Comissió Econòmica d’Estats d’Àfrica Occidental). PPDU, ubicada a Lomé (Togo), és l’oficina regional a càrrec de la preparació i desenvolupament de projectes d’infraestructures de la regió, que promociona partenariats i aliances per incentivar la inversió, prepara estudis de viabilitat i té per objectiu principal la millora de l’eficàcia i l’eficiència de la implementació de projectes a la CEDEAO, per facilitar així el creixement econòmic i la integració regional a Àfrica Occidental. L’Aigua i l’energia són sectors prioritaris per a la PPDU. També estaran presents altres organismes com el Centre de la CEDEAO per a les Energies Renovables i l’Eficiència Energètica (ECREEE) a Cabo Verde, l’Agència Marroquina de l’Energia Solar, l’Aliança per a l’Electrificació Rural de Brussel·les, la Societat Europea de Desalinització, etc.

Els membres de CWP podran beneficiar-se d’un descompte en la tarifa de registre. Per més informació, contactin amb Sonia Pérez a Sperez@africagua.com

No Comments

Post A Comment