Catalan Water Partnership | 2n Webinar Aquagis: solucions digitals i d’aigua pel sector conserver
26976
post-template-default,single,single-post,postid-26976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

2n Webinar Aquagis: solucions digitals i d’aigua pel sector conserver

2n Webinar Aquagis: solucions digitals i d’aigua pel sector conserver

El passat 30 de març va tenir lloc el segon dels webinars del projecte AquaGISEurecatCIM Aigua i Phytocontrol van presentar casos d’èxit de tècniques analítiques, economia circular i sistemes de tractament aplicats al sector conserver. El webinar va comptar amb més de 30 assistents d’entre les empreses alimentàries associades als clústers GAIA,  VITARTIS NAGRIFOOD.

El primer cas d’èxit el va presentar Xavier Martínez, Eurecat, el projecte LIFE SOLIEVA, qua aplica l’Economia circular per tractar les salmorres de l’elaboració d’olives. Seguidament, Lluís Baldi, CIM Aigua, va presentar un sistema optimitzat de tractament d’aigua per a les indústries de transformació i envasat d’aliments. I per acabar, Amanda Ramírez, Phytocontrol, va presentar una solució analítica innovadora que millora la quantificació dels diticarbomats en aliments.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.