Catalan Water Partnership | 1r Webinar del projecte Aquagis sobre el sector carni
26865
post-template-default,single,single-post,postid-26865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

1r Webinar del projecte Aquagis sobre el sector carni

1r Webinar del projecte Aquagis sobre el sector carni

El passat 2 de març es va realitzar el primer dels webinars del projecte AquaGIS amb la col·laboració de Vitartis, Nagrifood i Gaia. Les empreses associades ACO, TELWESA, Sigmadaf i CREAtech360º van presentar els seus casos d’èxit aplicats al sector carni. 

En primer lloc, Natalia Gil, ACO, va presentar la digitalització d’un separador de grasses en una empresa alimentària, específicament el cas FRISELVA. Seguidament, Laura Castañares, Sigma, va presentar tractaments d’aigües residuals de la indústria càrnia mitjançant un sistema biològic anomenat SIGMA FBR. A continuació, Jordi Gabarró, TELWESA, va presentar el disseny, instal·lació i automatizació avançada d’un MBR pel tractament d’aigües residuals del sector carni. Finalment, David Miravet, Createch360º, va presentar una plataforma de control intel·ligent per a l’optimització d’EDARi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.