Catalan Water Partnership | Els 7 projectes d’AEIs que va presentar el CWP, aprovats provisionalment
27872
post-template-default,single,single-post,postid-27872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Els 7 projectes d’AEIs que va presentar el CWP, aprovats provisionalment

Els 7 projectes d’AEIs que va presentar el CWP, aprovats provisionalment

A principis d’aquest mes d’octubre s’han publicat les aprovacions provisionals del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme de la convocatòria d’ajuts per al suport a les agrupacions empresarials innovadores (AEIs), corresponents a la convocatòria 2022b. El pressupost total d’aquesta convocatòria ha estat de 50 milions d’euros que s’han assignat a partir dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Es van presentar un total de 9 projectes, dels quals el clúster en lidera 7. En aquesta convocatòria, es va comptar amb la participació directe i amb obtenció de finançament de 27 dels socis del CWP (18 dels quals PIMEs). A més, per la preparació d’aquests projectes, el CWP ha col·laborat amb 3 altres clúster estatals (Gaia, Clusaga i Feeling Innovation).

S’han aprovat provisionalment la totalitat dels 9 projectes presentats, els quals sumen un pressupost total de més de 2 milions d’euros que es corresponen a un ajut total de més de 1,2 milions d’euros.

Per altra banda, els 5 projectes aprovats de l’última convocatòria d’ajuts a les AEIs (2021b), han finalitzat amb èxit. En aquesta passada convocatòria es va obtenir un total d’ajut de 88 mil euros del total del pressupost (1 milió d’euros) i han participat 14 socis del clúster.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.