Catalan Water Partnership | EL PÔLE DE COMPÉTITIVITÉ EAU I EL CWP FIRMEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ EN EL SECTOR DE L’AIGUA
18093
post-template-default,single,single-post,postid-18093,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

EL PÔLE DE COMPÉTITIVITÉ EAU I EL CWP FIRMEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ EN EL SECTOR DE L’AIGUA

EL PÔLE DE COMPÉTITIVITÉ EAU I EL CWP FIRMEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ EN EL SECTOR DE L’AIGUA

Peu de foto (d’esquerra a dreta): El president del Pôle de Compétitivité EAU, Sylvain boucher y el vicepresident del CWP, Robert Mas, a la firma de l’acord entre els dos clústers.

 

El CWP i el seu homòleg francés, el Pôle de Compétitivité EAU (PCE), han firmat un acord de col·laboració amb l’objectiu de reforçar la posició competitiva dels seus associats a través d’actuacions conjuntes.

D’aquesta manera, les dues entitats han acordat anar de la mà per primer cop en el desenvolupament de projectes d’innovació, millora de les competencies dels seus associats i activitats d’acompanyament dels seus socios en els mercats internacionals. Fins el moment, aquest tipus de col·laboracions es realitzaven a través de les grans associacions europees, motiu pel qual l’aliança suposa un nou marc sense precedents pel CWP.

La firma de l’acord s’ha produint en el marc d’Hydrogaia, saló internacional dedicat íntegrament al sector de l’aigua, celebrat a Montpellier. La trobada ha permès estrènyer vincles entre els clústers de l’aigua referents de tot el món amb la participació del CWP en un esdeveniment juntament amb el British Water, el Water Council de Milwuakee i una delegació d’entitats d’aigua de Corea del Sud entre d’altres, assentant les bases del que podría suposar l’inici d’una red de cooperació internacional. Durant els dos dies de duració de l’esdeveniment, més de 4.000 visitants i 200 companyies exhibidores s’han donat cita per conèixer les innovacions més destacades en el sector de l’aigua.

Sobre el Pôle de Compétitivité EAU

El Pôle de Compétitivté EAU és un dels 3 Pôles de Compétitivité de l’Eau francès que integren a més de 350 associats, entre petites i grans empreses i centres de coneixement que colaboren per generar sinergies i valor econòmic. Compta amb aliances estratègiques nacional i internacionals amb clústers de referència mundial com el British Water (Regne Unit), German Water Partnership (Alemanya) o Daegu (Corea), entre d’altres. Una de les prioritats del PCE és la innovació. Avalua, categoritza i finança cents de projectes de I+D, als quals destina 188 millions d’euros.

 

No Comments

Post A Comment