Catalan Water Partnership | El CWP renova la seva junta directiva i nomena com a nou president al Sr. Robert Mas
18126
post-template-default,single,single-post,postid-18126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP renova la seva junta directiva i nomena com a nou president al Sr. Robert Mas

El CWP renova la seva junta directiva i nomena com a nou president al Sr. Robert Mas

Peu de foto (d’esquerra a dreta): El nou president del CWP, Robert Mas i el president sortint del CWP, Jaume Carol al finalitzar l’assemblea.

 

El clúster català de l’aigua, Catalan Water Partnership (CWP), ha celebrat la seva vuitena assemblea general ordinària el passat 10 de juny. L’assemblea va comptar amb la participació de l’ACA, per la seva inauguració, i dels cinquanta associats del CWP, els quals van aprovar per unanimitat l’informe d’activitats i els comptes de l’any 2015, així com el pressupost de l’any 2016.

El Sr. Jaume Carol, director general operatiu del grup cotitzat Fluidra, i fins ara president del CWP, va fer un balanç de la seva etapa com a president del clúster. Ha destacat l’important creixement del clúster des del 2008, quan va néixer com una iniciativa privada de set empreses i d’un centre tecnològic, fins a dia d’avui, en el qual està reconegut com a cluster pel Programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya i com a Agrupación Empresarial Innovadora (AEI) pel Ministerio de Industria, disposa del segell Cluster Management Excellence a nivell europeu i compta amb més de 18 projectes en curs d’R+D, desenvolupament de negoci i internacionalització i té una cinquantena de socis. Des de la darrera assemblea celebrada l’any passat, hi ha hagut una incorporació de 13 nous socis, fet que demostra el gran dinamisme de l’entitat.

En el marc de l’assembla s’ha procedit a incorporar nous membres a la junta directiva: el Sr. Jordi Aguilera, en representació de FCC-Aqualia, el Sr. Andreu Iglesias en representació d’ACSA – SORIGUÉ, el Sr. Joaquim Comas en representació de l’ICRA i el Sr. Jordi Oliver-Rodés en representació del Laboratori Dr. Oliver- Rodés. Aquestes incorporacions s’afegeixen a les empreses Fluidra, Poltank, Sisltech, Amphos21, ADASA i ABM i als centres tecnològics LEITAT i EURECAT-CTM tots els quals ja formaven part de la junta directiva. Així mateix, el fins ara vicepresident, el Sr. Robert Mas de l’empresa ABM, ha assumit la presidència durant els propers dos anys, i el Sr. Jordi Cros, representant de l’empresa ADASA, la vicepresidència.

Robert Mas, nou president del CWP ha afirmat: “Estem molt satisfets amb l’evolució que ha tingut el clúster fins ara; som un actor amb una importància creixent en l’àmbit de l’aigua, no només a Catalunya, sinó també a Europa. Recentment, hem firmat un acord amb el Pole de l’Eau de França per intensificar la internacionalització de les nostres entitats, estem presents a la majoria de convocatòries nacionals i europees d’R+D i estem complint amb la nostra missió que és ajudar als nostres socis a ser més competitius. En el futur esperem créixer i arribar a uns 80 socis en els pròxims anys i intensificar les nostres activitats, tant en l’àmbit de la innovació com en el de desenvolupament de negoci. A Catalunya disposem d’un gran coneixement sobre moltes tecnologies relaciones amb l’ús sostenible de l’aigua, importants empreses internacionalitzades i moltes pimes especialitzades, així com també, d’investigadors i centres tecnològics de referència a Europa, per la qual cosa estem convençuts que constituïm un ecosistema de relleu pels nous reptes de l’economia verda i l’economia circular i per la gestió de l’aigua a la indústria i a les ciutats pels propers anys.

IMG_2739

Imatge de l’assemblea amb la participació dels associats del CWP.

No Comments

Post A Comment