Catalan Water Partnership | El CWP renova la seva condició d’Agrupación Empresarial Innovadora (AEI) pels pròxims quatre anys
17882
post-template-default,single,single-post,postid-17882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP renova la seva condició d’Agrupación Empresarial Innovadora (AEI) pels pròxims quatre anys

El CWP renova la seva condició d’Agrupación Empresarial Innovadora (AEI) pels pròxims quatre anys

El CWP renova la seva condició d’Agrupación Empresarial Innovadora (AEI) pels pròxims quatre anys

CWP seguirà essent reconeguda com Agrupació Empresarial Innovadora (AEI) pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo durant els pròxims quatre anys, i per tant, podrà continuar accedint als recursos públics que el ministeri posa a disposició de les AEIs mitjançant convocatòries d’ajuda, amb l’objectiu de millorar les estratègies d’innovació i competitivitat de les petites i mitjanes empreses. Aquest reconeixement acredita que el CWP reuneix les condicions necessàries en termes de: representativitat, viabilitat financera, potencial innovador, integració d’organismes d’investigació i formació i possibilitats de projecció internacional. El CWP va ser una de les primeres AEIs a Catalunya, estant registrada des del 2008.

Concretament,  el tipus d’ajudes que poden sol·licitar-se són les següents:

  • Realització d’estudis de viabilitat tècnica que permetin accedir als programes comunitaris, estatals, autonòmics i municipals de suport vigents.
  • Desenvolupament d’activitats d’innovació de producte i/o procés de cooperació entre diversos membres pertinents a una o diverses entitats inscrites en el Registre d’AEI.
  • Desenvolupament d’activitats innovadores. El tipus d’activitats contemplades com a tals poden ser-ho en múltiples vessants: innovació en productes, processos, organitzatives o en tendències de mercat.

Concretament, en la darrera convocatòria d’ajudes per a AEIs es van aprovar els següents projectes:

  • Purimem. Manure Remediation System. Socis participants: laboratoris Dr. Borrell, Telwesa i Universitat de Girona.
  • Aplinit. Aplicación para la optimización de una tecnologia insitu de tratamiento de nitratos en agua subterrània par la producción de agua potable. Socis participants: CTM, Catalana de Perforacions i AmphosXXI.

I dos estudis amb el suport dels centres tecnològics LEITAT i CTM:

  • Hospitium: Estudio preparativa para el tratamiento y gestión eficiente de las aguas residuales hospitalarias
  • Proreagua. Estudio preparatorio para la promoción e innovación en la reutilización del agua en el sur de europa.
No Comments

Post A Comment