Catalan Water Partnership | El CWP participa en la trobada anual de clústers de Catalunya per impulsar els projectes en indústria 4.0
18340
post-template-default,single,single-post,postid-18340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa en la trobada anual de clústers de Catalunya per impulsar els projectes en indústria 4.0

El CWP participa en la trobada anual de clústers de Catalunya per impulsar els projectes en indústria 4.0

El passat dia 16 de setembre es va realitzar la 9a Trobada Interclúster, que se celebra anualment, reunint a 150 professionals dels clústers de Catalunya amb l’objectiu d’impulsar projectes en l’àmbit de la indústria 4.0. La sessió va ser organitzada per ACCIÓ i va comptar amb la intervenció de la directora general d’Indústria, Núria Betriu.

Durant la sessió, diferents clústers (dels sectors del packaging, digital, maquinària agrícola i ferroviari) van compartir la seva visió en relació als reptes i oportunitats que ofereix la indústria 4.0, presentant projectes concrets d’aplicació de les tecnologies digitals als processos productius.

Així mateix, la Trobada va comptar amb la participació de l’economista Christian Ketels, professor de Harvard Business School i expert en l’àmbit de clústers. Durant la seva intervenció, Ketels va destacar que “Catalunya ha estat des de fa dues dècades un país pioner en desenvolupar clústers i conceptes que a posteriori s’han implementat a nivell internacional com per exemple el treball interclúster”.

Més informació

No Comments

Post A Comment