Catalan Water Partnership | El CWP participa en el 60è Congrés Internacional d’ACODAL
19338
post-template-default,single,single-post,postid-19338,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa en el 60è Congrés Internacional d’ACODAL

El CWP participa en el 60è Congrés Internacional d’ACODAL

El Catalan Water Partnership participa en el 60è Congrés Internacional d’ACODAL a Colòmbia, es tracta del principal congrés d’aigua, sanejament, medi ambient i energies renovables del país.

El CWP que va signar un acord amb ACODAL el passat mes de novembre durant iWATER, ha tingut una important visibilitat i participació donat que el país convidat al congrés aquest any és Espanya, i ACLIMA d’Euskadi, ZINNAE d’Aragó i el CWP de Catalunya han estat els principals partners del congrés, que també ha comptat amb l’organització en paral·lel de l’EIMA 2017, la trobada iberoamericana sobre desenvolupament sostenible organitzada per CONAMA.

Sis empreses del CWP han estat conferenciants destacats del congrés, concretament Amphos21, Lavola, Createch 360º, Hidroglobal, Waterologies i Tecnoturbines que han pogut presentar tecnologies, els seus darrers productes i solucions per al sector de l’aigua, i han tingut destacades trobades amb empreses i agents del sector de l’aigua a Colòmbia.

El CWP també ha realitzat diverses ponències i ha participat en una taula rodona sobre polítiques de clúster. SUEZ, soci del CWP també va presentar en el marc d’ACODAL una sessió sobre La Escuela del Agua a Colòmbia-Carib. El CDTI va promoure al llarg de la sessió la trobada CYTED Iberoeka que va comptar amb la participació de les empreses del CWP explicant potencials solucions d’R+D i innovacions tecnològiques aplicables al país.

El president d’ACODAL Gerardo Viñas, va destacar la implicació dels clústers i del CWP en el bon desenvolupament del congrés, que es calcula que va convocar prop de 2.500 persones al llarg del passat 31 de maig, 1 i 2 de juny.

D’esquerra a dreta: Sebastià Cosculluela (Createch 360º/A7di), Xavier Amores (CWP), Ester Vilanova (Amphos21) i Guillem Pagès (Hidroglobal).

D’esquerra a dreta: Sebastià Cosculluela (Createch 360º/A7di), Xavier Amores (CWP), Ester Vilanova (Amphos21) i Guillem Pagès (Hidroglobal).

Estand de Tecnoturbines amb Jaume Lledó

Estand de Tecnoturbines amb Jaume Lledó.

Ponència d'Antoni Cuevas de Waterologies

Ponència d’Antoni Cuevas de Waterologies.

Equip de Lavola al congrés. D’esquerra a dreta: Lucas Rivera, Antoni Mansilla i Adrià Gelabert

Equip de Lavola al congrés. D’esquerra a dreta: Lucas Rivera, Antoni Mansilla i Adrià Gelabert.

No Comments

Post A Comment