Catalan Water Partnership | EL CWP PARTICIPA AL FÒRUM TRANSFIERE
21321
post-template-default,single,single-post,postid-21321,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

EL CWP PARTICIPA AL FÒRUM TRANSFIERE

EL CWP PARTICIPA AL FÒRUM TRANSFIERE

El passat 13 de febrer Xavier Amores, cluster manager del CWP, va participar al panell sobre la Innovació en col·laboració a Transfiere, el 8è fòrum europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació que va tenir lloc a Màlaga. Transfiere és conegut com el gran fòrum professional i multisectorial per a la transferència de coneixement i tecnologia que es celebra a Espanya, i que mostra qui es qui en l’ecosistema de R+D+i nacional i internacional.

Juntament amb els clústers GAIA, FENAIEC i el secretari general d’OnGranada es va discutir sobre aliances estratègiques, transferència tecnològica, canvi estratègic de projecte R+D i transformació digital. El panell va ser moderat per Jordi Linares, Subdirector General de Digitalización de la Industria y Entornos colaborativos, Mincotur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.