Catalan Water Partnership | El CWP participa a l’Advanced Factories
23506
post-template-default,single,single-post,postid-23506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa a l’Advanced Factories

El CWP participa a l’Advanced Factories

En la darrera edició de l’ ADVANCED FACTORIES el CWP va participar en la taula rodona Indústria digital & sostenible: Racionalització de l’ús de l’aigua moderada per Xavier Amores, Cluster Manager, i amb els ponents: Jordi Cros (Adasa Sistemas), Albert Vilardaga (Createch360º) , Berta Mota (Anthesis Lavola) i Xavier Torret (BGEO).

En la taula rodona els ponents van presentar 4 projectes que reflecteixen com d’important és una bona gestió de l’aigua per la sostenibilitat del sector industrial i la relació entre la Industria40 i els ODS.

Xavier Torret, Partner Director de BGEO va presentar el projecte URBANAQU4.0: Plataform to manage water networks for small and medium enterprises.

Jordi Cros, president del clúster i Director d’Innovació d’Adasa Sistemas, va presentar el projecte 0-VERTIDOS: Improvement of the production processes by controlling the quality of water.

Berta Mota, Responsable de Circular Economy al Anthesis Lavola va presentar el projecte WATERTUR de la comunitat Ris3cat.

Albert Vilardaga, President i co-fundador de Createch360º , va presentar el projecte EDARI 4.0.

La presentació va acabar amb un debat entre els sobre la Indústria digital i sostenibe vinculada a l’ús de l’aigua.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.