Catalan Water Partnership | El CWP com a exemple de clúster que impulsa projectes de Shared Value al TCI Congress
22512
post-template-default,single,single-post,postid-22512,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP com a exemple de clúster que impulsa projectes de Shared Value al TCI Congress

El CWP com a exemple de clúster que impulsa projectes de Shared Value al TCI Congress

El passat 11 d’octubre es va realitzar el 22è TCI congres a Antwerp , el principal congrés de clústers mundial, i va comptar amb la participació del CWP.

En el marc del congrés enfocat a “Strategic clusters for sustainable growth” es va explicar l’experiència del CWP com un exemple de clúster que impulsa projectes de Shared Value en el marc de la conferència realitzada pel Director de Clústers d’ACCIO, el sr. Joan Martí.

El CWP va realitzar durant l’any 2019 un estudi sobre les oportunitats d’impulsar projectes de valor compartit en el marc del clúster de l’aigua amb el suport d’ACCIO.

El Sr. Xavier Amores va participar junt amb una nombrosa delegació de clústers catalans en el congrés que va permetre conèixer les principals tendències en gestió de clústers i reunions amb clústers relacionats amb la sostenibilitat de tot el món.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.