Catalan Water Partnership | El CWP celebra l’Assemblea General Ordinària 
21961
post-template-default,single,single-post,postid-21961,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP celebra l’Assemblea General Ordinària 

El CWP celebra l’Assemblea General Ordinària 

El passat 13 de juny el CWP va celebrar l’onzena Assemblea General Ordinària al Canòdrom Parc de Recerca Creativa de Barcelona, on va participar-hi la sra. Matilde Villarroya, Directora General d’Indústria que va fer la inauguració de l’acte destacant el rol tractor del CWP en l’àmbit de la innovació i la internacionalització del sector de l’aigua. Durant l’acte el President del CWP, sr. Jordi Cros va destacar que durant 2018 estaven en curs 27 projectes, majoritàriament d’R+D (18), dels quals el creixement en l’àmbit digital havia estat molt gran, amb 9 projectes relacionats amb la industria 4.0. Així mateix es va informar que a juny de 2019 el CWP ha arribat als 90 socis, de fet durant el 2018 es va créixer amb 16 socis nous, i aquest 2019 amb 9 socis més en el primer semestre. El director del Catalan Water Partnership, Xavier Amores, junt amb la resta de l’equip: Sara Gabarrón, Alexandra Martí i Sergi Compte amb la participació dels associats van detallar els Projectes més importants de l’any, entre els quals els dos europeus en els quals participa el CWP un d’ells un projecte d’Economia Circular H2020 (Hydrousa), la coordinació del projecte WATERTUR de la comunitat RIS3CAT de 1,6M€, així com activitats internacionals a Rússia, Xile, Perú i EUA aquest 2018, i Colòmbia, Sud-Àfrica el 2019. Els nous socis del CWP van tenir l’oportunitat de presentar-se davant de tota l’assemblea, i el tresorer del CWP sr. Andreu Iglesias va presentar l’evolució econòmica de l’entitat amb un important creixement aquest 2018.

 

El centenar d’associats a l’assemblea van realitzar una activitat participativa per decidir les prioritats del CWP al 2019 que s’afegeixen a la Missió a Singapur-Indonesia i EUA ja programades pel segon semestre. Entre els principals temes proposats van destacar la realització d’interclústers fora de Catalunya amb sectors com l’alimentació; la realització de jornades en àmbits d’estratègia i transformació digital i activitats internacionals a diversos països de Àsia i Amèrica. Es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’Assemblea.  A continuació, Aleix Valls, sènior advisor de negocis digitals i transformació digital que havia ocupat el càrrec de director general del Mobile World Capital Barcelona, va realitzar una conferència sota el títol “El final del principi: L’economia digital “liquida””. Finalment, sr. Lluís Ridao, Director de l’Agència Catalana de l’Aigua, va participar en la cloenda per felicitar al CWP per les activitats de l’any i donant compte de les prioritats de l’ACA de cara al proper any. Gràcies als socis i sòcies per la confiança!

Veure totes les fotografies

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.