Catalan Water Partnership | EL CWP CELEBRA EL FÒRUM D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA
19286
post-template-default,single,single-post,postid-19286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

EL CWP CELEBRA EL FÒRUM D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

EL CWP CELEBRA EL FÒRUM D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

El passat 27 d’abril el CWP va celebrar el Fòrum d’Innovació Tecnològica a la seu del LEITAT a Terrassa. Aquest fòrum tenia com a objectiu promoure la transferència de coneixement i el networking entorn les innovacions tecnològiques i d’R+D més rellevants per a l’ús sostenible de l’aigua a Catalunya.

La primera sessió del fòrum va comptar amb la intervenció del Sr. Joan Comas d’ACCIO que va presentar les principals línies de finançament i d’ajuts per a desenvolupar activitats d’innovació, seguit de la Sra. Maria José Tomas, qui va introduir els aspectes clau de les línies del CDTI i va realitzar reunions individuals amb associats al CWP per comentar iniciatives de projectes i innovacions tecnològiques concretes. Així mateix, el gerent del CWP, Sr. Xavier Amores, va exposar les línies de treball del CWP i les possibilitats de col·laboració i projectes en marxa, donant peu a la intervenció del Sr. Eduard Borràs, que va presentar un exemple de projecte Europeu, l’URBAN GreenUp, realitzat amb la participació del LEITAT, coorganitzador de l’esdeveniment, i Sorigué, ambdós socis del CWP.

Seguidament, va ser el torn de les intervencions de les 16 entitats associades al CWP participants. Concretament, les intervencions van organitzar-se en dos grans blocs: i) El present de l’R+D on hi van participar ABM, ADASA, CETAQUA, EURECAT –CTM, ICRA, LEITAT, TYPSA i UAB i Solucions Tecnològiques innovadores per a l’ús sostenible de l’aigua on les entitats ADASA, CHEMIPOL, CSIC, HYDROKEMÓS, HIDROTEC, HYDS, METTLER-TOLEDO i WATEROLOGIES van presentar algunes de les seves innovacions més destacades.

L’acte va comptar amb més d’una seixantena d’assistents, els quals van participar de forma activa en les activitats de networking i en els torns de preguntes organitzades.

S’espera que aquesta sigui la primera edició d’una activitat que es plantegi com anual i complementària a la Jornada d’Immersió Estratègica del CWP.

No Comments

Post A Comment