Catalan Water Partnership | El CWP busca Project manager
22437
post-template-default,single,single-post,postid-22437,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP busca Project manager

El CWP busca Project manager

Busquem un perfil dinàmic, responsable, amb elevada capacitat d’organització, que vol treballar en equip i amb moltes ganes d’aprendre. El clúster de l’aigua de Catalunya busquem un Project Manager junior per incorporar al nostre equip que lideri les activitats de gestió interna, de comunicació i internacionalització.

Què t’oferim?

Conèixer l’ecosistema d’innovació català, el món dels clústers, experiència real i possibilitats d’aprendre amb un equip dinàmic i d’alt rendiment. Volem que contribueixis a seguir creixent amb nous associats, projectes i reptes en un dels sectors de més creixement al món com el de l’ús sostenible de l’aigua. Volem que contribueixis a donar una mirada global per treballar amb empreses petites i mitjanes, amb emprenedors, multinacionals i centres de recerca i tecnològics punters a Catalunya. Esperem de tu proactivitat, dinamisme i capacitat de control en la gestió perquè puguis responsabilitzar-te de projectes menors els primers mesos i amb possibilitats de ser part clau en projectes majors.

Si t’interessa consulta més informació al següent document: Informació per a la candidatura de Project Manager del CWP

Si creus que ets la persona que estem buscant envia’ns el teu currículum a comunicacio@cwp.cat

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.