Catalan Water Partnership | El Catalan Water Partnership participa en la jornada del Vallès Circular
19199
post-template-default,single,single-post,postid-19199,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El Catalan Water Partnership participa en la jornada del Vallès Circular

El Catalan Water Partnership participa en la jornada del Vallès Circular

El CWP va participar en la dinamització de les taules relacionades amb la gestió de l’aigua en el marc de la Jornada del Vallès Circular que es va organitzar a Sabadell el passat dia 30 de març. En aquesta jornada van participar-hi més de 100 empreses, entitats, universitats i administracions relacionades amb l’economia circular. En les taules d’aigua han participat, en la dinamització, també els socis del CWP: CASSA del grup SUEZ, i en els diversos actes, tallers i market place altres socis com l’empresa La Gota, Eurecat, LEITAT, la UAB i el CETAQUA.

El CWP té entre un dels seus eixos de treball l’Economia Circular. En aquests moments el CWP té un projecte aprovat de l’Agència Catalana de Residus (POLIFAVI) en aquest àmbit conjuntament amb EURECAT, i diversos dels projectes impulsats pels socis del CWP en els darrers anys tenen en la reutilització i la circularitat un dels àmbits principals, des del projecte europeus DEMOWARE o DemEauMed amb la participació de diversos socis, fins a projectes d’economia circular a Sant Feliu de Llobregat liderat per CETAQUA (Link projecte). En la darrera convocatòria d’Economia Circular el CWP ha participat en dues propostes de la mà de l’ICRA.

Jornada Vallès Circular, 30 de març de 2017, Sabadell.

Jornada Vallès Circular, 30 de març de 2017, Sabadell.

No Comments

Post A Comment