Catalan Water Partnership | El Catalan Water Partnership organitza conjuntament amb ACCIO una missió a Singapur i Indonesia del 15-19 de juliol
22062
post-template-default,single,single-post,postid-22062,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El Catalan Water Partnership organitza conjuntament amb ACCIO una missió a Singapur i Indonesia del 15-19 de juliol

El Catalan Water Partnership organitza conjuntament amb ACCIO una missió a Singapur i Indonesia del 15-19 de juliol

El CWP junt amb set empreses i entitats ha participat en la missió co-organitzada amb l’oficina d’ACCIO a Singapur durant una setmana on s’ha pogut visitar Singapur i assistir a la Fira Indowater a Jakarta, Indonèsia.

Createch 360º, Bluephage, UNEX, Craley Group, Keiken Engineering, Spin i l’Agència Catalana de l’Aigua, conjuntament amb el clúster manager del CWP han estat els participants a la mateixa que combinava reunions comunes amb una agenda individual per a cada participant.

Entre les trobades destacades de la delegació amb els actors claus en el sector de l’aigua a Singapur (país de referència en la gestió eficient de l’aigua i reutilització) la més important vas ser amb el PUB (l’agència nacional de l’aigua) i la Singapore Water Associaton amb la qual es va organitzar una trobada B2B entre els socis del CWP i l’associació, així com presentacions de les empreses catalanes per donar a conèixer les darreres tecnologies en gestió de l’aigua impulsades des de Catalunya. Es van poder conèixer els principals programes d’R+D del país que configuren una cartera de més de 724M$ des del 2002 només en aigua, iniciatives innovadores com els espais de test i proves que el PUB posa a disposició de les empreses més destacades del món, l’acceleradora per emprenedors del sector de l’aigua, els principals centres de recerca de la ciutat-estat i el conjunt de polítiques que han portat a Singapur a ser un líder i Hub tecnològic de l’aigua al món.

 

 

La visita al país va concloure amb una trobada a NEWATER, la planta d’aigua reutilitzada que és a la vegada un centre d’interpretació d’aquesta tecnologia per a tots els ciutadans de Singapur. Aquesta missió és un pas previ a una possible participació del CWP a la Singapore International Water Week del 2020.

La part final de la missió va permetre visitar Indowater a Jakarta, una fira amb més de 400 estands dedicats al món de l’aigua i amb escassa presència europea, que va permetre conèixer les grans oportunitats de desenvolupament que s’estan donant al país amb creixents inversions en infraestructures d’aigua i un dels principals mercats a ASEAN. Així mateix la missió a Jakarta va finalitzar amb una reunió amb la junta directiva de la Indonesian Water Association que integra més de 500 companyies de tot el país en el cicle integral de la gestió de l’aigua.

Tota la missió va comptar amb el suport de l’oficina d’ACCIO i l’equip de Barcelona en l’àmbit d’energia i recursos, i ha permès avançar de manera prospectiva en ambdós mercats per part de tots els participants, aquesta missió és en part resultat de la visita que el CWP ja havia fet al 2017 en el marc de la Strategic Training Week de clústers.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.