Catalan Water Partnership | Comença el projecte wellianceHOSPITALITY en el qual el CWP hi participa
24266
post-template-default,single,single-post,postid-24266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Comença el projecte wellianceHOSPITALITY en el qual el CWP hi participa

Comença el projecte wellianceHOSPITALITY en el qual el CWP hi participa

El passat 8 de setembre va tenir lloc la reunió de llançament del projecte, finançat per la Comissió Europea en el marc de el programa COSME Go International. wellianceHOSPITALITY és una plataforma d’internacionalització per a PIMES de la cadena de valor del contract-hospitality, mitjançant la qual el CWP i 4 clústers europeus més donaran suport als seus socis a entrar en els mercats de Sud-àfrica, Mèxic i EE. UU.

WellianceHOSPITALITY és la segona fase del projecte SENTINEL (executat entre gener de 2018 i juny de 2019), amb el qual es van identificar 13 mercats amb oportunitats per a les empreses que operen al sector contract-hospitality, i es van investigar en profunditat els 3 mercats escollits per a aquesta segona fase.

wellianceHOSPITALITY és un projecte liderat per CENFIM i, a part del CWP, participen els clústers europeus Lumiere (França), CAP (Bèlgica), Umweltcluster (Alemanya), dels sectors de la il·luminació, eficiència energètica, arquitectura i construcció, gestió de l’aigua i interiorisme, respectivament. En aquest projecte es realitzaran activitats d’internacionalització de les que seran directament beneficiàries les empreses dels clúster participants.

Més informació del projecte. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.