Catalan Water Partnership | 22 setembre – Clusters Day ACCIÓ
25637
post-template-default,single,single-post,postid-25637,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

22 setembre – Clusters Day ACCIÓ

22 setembre – Clusters Day ACCIÓ

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a desenvolupar una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Cada cop més, s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I que ben aviat serà imprescindible.

Et presentem la primera edició del Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit, una jornada dedicada a donar a conèixer les estratègies de valor compartit i les empreses que ja les apliquen; la importància del model B-Corp o l’oportunitat d’escoltar experiències internacionals punteres.

Vols sumar-te a la revolució de les empreses amb propòsit? Reserva’t el proper 22 de setembre i no et perdis el primer Clusters Day, inscriu-t’hi ara!

El programa del Clusters Day

9.30 h –  Benvinguda a càrrec d’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat

9.40 h –  El valor compartit a l’estratègia clúster de Catalunya, Joan Martí, director de la Unitat d’estratègia empresarial d’ACCIÓ

10.10 h – Taula rodona: Experiències empresarials en valor compartit

  • Guillermo Oliva, Chief Strategy & Transformation Officer de Original Buff (Clúster Moda)
  • Sergi Saballs, Comissió de Sostenibilitat Grup Enplater (Clúster Packaging)
  • Míriam Porras, directora de RSC de Sorigué (Clúster de l’Aigua)
  • Anna López, cluster manager del Kid’s Cluster
  • Moderat per Raimon Puigjaner, president de B Lab Spain

10.40 h – Pausa i cafè

10.45 h – La visió de la Comissió Europea, Ulla Engelmann, Head of Clusters and Social Economy a la Comissió Europea

11.05 h – Una nova onada d’empreses sostenibles: les empreses activistes. Nicholas Allen, Traceability Manager de Patagonia

11.35 h – El model B-Corp com a referència del valor compartit. Jay Cohen, cofundador de BCorp

12.05 h – Final de l’acte

Inscripcions obertes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.