Catalan Water Partnership | S’aprova el projecte Wat’savereuse de la convocatòria Europea LIFE+
24106
post-template-default,single,single-post,postid-24106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

S’aprova el projecte Wat’savereuse de la convocatòria Europea LIFE+

S’aprova el projecte Wat’savereuse de la convocatòria Europea LIFE+

El passat mes de juliol es va aprovar el projecte WAT’SAVEREUSE participat pel CWP i finançat per la convocatòria europea LIFE+. Aquest ja és el 6è projecte europeu participat pel CWP, juntament amb els projectes: GSSC, WELLIANCE, SEA4VALUE, GALATEA i HYDROUSA.

L’objectiu del WAT’SAVEREUSE és promoure l’economia circular en relació al sector turístic, a través de l’establiment de bones pràctiques per la reducció dels usos i la promoció d’iniciatives de reutilització.

El projecte compta amb un consorci de 9 participants de Catalunya, Illes Balears i Occitània i està coordinat per l’Euroregió, entre els participants hi ha els socis del clúster de l’aigua EURECAT i l’Agència Catalana de l’Aigua.

El projecte promourà col·laboracions entre el sector de l’oferta (empreses del sector de l’aigua amb solucions avançades) i els usuaris finals, així com les entitats públiques i altres actors representatius del sector turístic per posar de manifest els beneficis de la reutilització d’aigua i les oportunitats que la implementació d’aquest tipus d’iniciatives poden aportar al sector.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.