Catalan Water Partnership | Activitats i Serveis
15583
page-template-default,page,page-id-15583,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Activitats i Serveis

Podeu consultar la memòria d’activitats del CWP:

Actualment, el CWP s’organitza en aquestes àrees d’activitat:

· INNOVACIÓ: Facilitar l’accés a instruments i finançament, així com l’impuls de nous projectes cooperatius de R+D+i per tal de millorar la competitivitat de les empreses i centres de coneixement del CWP a nivell català, estatal i europeu.

· BUSINESS DEVELOPMENT: Augmentar la presència internacional de les empreses del CWP, diversificar els mercats i negocis on estan presents actualment. Realitzem estudis de mercat en sectors d’ampli interès pels socis. Així mateix també es promouen projectes cooperatius entre les empreses del CWP i amb d’altres clústers per incrementar la seva competitivitat (Alimentació, Química, Turisme, Mineria, etc).

· VISIBILITAT & POSICIONAMENT: Dotar de visibilitat el CWP i les seves empreses a nivell nacional i internacional amb l’objectiu de ser un referent en el sector de l’ús sostenible de l’aigua.

· NETWORKING: Facilitar el coneixement i las relacions entre empreses amb l’objectiu d’augmentar la cooperació. Participem en les principals xarxes de clústers (Catalonia Clusters, Agrupaciones Empresariales Innovadoras, Cluster Management Excellence) i de l’aigua (European Water Partnership, Netwerc H2O).

· FORMACIÓ I CONEIXEMENT: Avantatges per accedir a la formació dels principals centres de coneixement de Catalunya, participació en grups de treball, informació de rellevància estratègica per l’empresa, entre d’altres.

Cluster