Catalan Water Partnership | 9 Juliol – Webinar: HYDROUSA
23950
post-template-default,single,single-post,postid-23950,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

9 Juliol – Webinar: HYDROUSA

9 Juliol – Webinar: HYDROUSA

A escala mundial, els recursos hídrics s’han enfrontat a reptes considerables a causa de la disponibilitat i la gestió de l’aigua, els impactes del canvi climàtic i el deteriorament dels ecosistemes. Una forma de gestionar l’aigua de manera sostenible és tancar bucles d’aigua especialment en regions amb recursos hídrics escassos com la regió mediterrània. El projecte HYDROUSA, un projecte finançat per la UE dins del programa Horizon 2020, proposa l’enfocament de tancament de bucles d’aigua, que desenvolupa nous models de negoci circulars adequats per a la regió mediterrània, així com per a altres regions escasses d’aigua d’Europa i del món. A diferència de la manera tradicional de gestionar l’aigua en bucles trencats, els bucles tancats d’HYDROUSA gestionen l’aigua de manera sostenible alhora que creen productes i serveis ecosistèmics addicionals que condueixen a una situació guanyada-guanyada per a l’economia, el medi ambient i la comunitat.

HYDROUSA va més enllà de les actuals pràctiques de gestió de l’aigua i les aigües residuals mitjançant l’adopció de solucions innovadores, basades en la naturalesa i inspirades en la naturalesa de l’aigua per a diferents tipus d’aigua caracteritzades per una poca empremta energètica mitjançant el tancament dels bucles d’aigua i la potenciació dels seus perfils agrícoles i energètics. Tancant els bucles d’aigua, tota la cadena de valor de l’aigua es transforma des d’un enfocament disruptiu en un integrat; convertint els reptes davant el sector de l’aigua en oportunitats.

HYDROUSA té l’objectiu de crear una comunitat d’aliats d’aigua que creu i treballa per canviar el paradigma de desenvolupament del nostre món des d’una societat de mercat oberta basada en els beneficis econòmics cap a un món on les comunitats locals estiguin facultades per desenvolupar solucions a mida per millorar el seu benestar. Alhora que es regenera els ecosistemes ambientals locals.

Uniu-vos a nosaltres en aquest webinar per aprofundir en les nostres pràctiques, la nostra visió i conèixer els socis que hi ha al darrere del projecte.

Inscripcions obertes 

www.hydrousa.org

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.