Catalan Water Partnership | 9/11 ABRIL – ADVANCED FACTORIES EXPO&CONGRESS
21101
post-template-default,single,single-post,postid-21101,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

9/11 ABRIL – ADVANCED FACTORIES EXPO&CONGRESS

9/11 ABRIL – ADVANCED FACTORIES EXPO&CONGRESS

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Any rere any, aquesta cita reuneix les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

Paral·lelament, se celebra el Industry 4.0 Congress, el congrés europeu sobre innovació industrial en el qual experts de primer ordre internacional donen les claus per implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques més punteres entorn de la Indústria Avançada.

A més d’una Fira i un Congrés, Advanced Factories suma altres esdeveniments que el converteixen en una cita ineludible per a qualsevol empresari o executiu del sector industrial. Així, per exemple, el Leadership Summit, un dinar amb els líders industrials del sector, el Talent Marketplace en el qual conèixer les demandes de talent per cobrir nous llocs de treball relacionats amb la Indústria 4.0, el CIO ‘s Summit que agrupa diferents conferències adreçades als responsables d’IT, ja que tenen un paper fonamental al costat del director de producció en aquesta etapa. També trobaràs el Factory Innovation Theatre, espai en què es presenten les últimes innovacions protagonitzades pels nostres expositors o la nostra particular Welcome Party, un espai més de networking en un ambient distès. I per descomptat, la Gala de lliurament dels premis Factories of the Future Awards, que reconeixen la tasca i excel·lència en la indústria manufacturera.

 

Tota la informació a: https://www.advancedfactories.com/ 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.