Catalan Water Partnership | 4 Febrer – BlueInvest Day Brussels
22868
post-template-default,single,single-post,postid-22868,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

4 Febrer – BlueInvest Day Brussels

4 Febrer – BlueInvest Day Brussels

BlueInvest és una iniciativa de la Comissió Europea per promoure el creixement blau. La plataforma BlueInvest està habilitada pels fons BlueInvest i les seves funcions estan dissenyades per facilitar l’accés a la financera i la preparació d’inversions per a start-ups, pimes i escalades a Blue Economy.

El BlueInvest Day que se celebrarà a Brussel·les el 4 de febrer de 2020, és un esdeveniment d’alt nivell per a empresaris, inversors, corporacions, pimes, startups i grups d’interès, amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci concretes i promoure la inversió i la innovació en el Economia Blava.

L’esdeveniment compta amb un programa escènic, oportunitats de xarxa i connexió entre inversors i empreses. Les parts interessades i les organitzacions de suport tindran l’oportunitat de mostrar les seves activitats i tecnologies clau. L’esdeveniment també comptarà amb els Premis BlueInvest 2020, on seran seleccionats 20 PIMEs principals de l’Economia Blava per ocupar l’escenari principal davant d’un panell d’inversors.

Consulta el programa

Per a més informació i registre

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.